WELKOM BIJ HULPJE

Hulpje is een housekeeping service voor busy professionals en expats door het hele land. Wekelijks komt dezelfde home manager langs om jouw huishoudelijke taken over te nemen zodat er meer vrije tijd overblijft voor familie, vrienden en jezelf.

HET TEAM

Hulpje is opgezet in 2014 door Chevan Sing en begon als marktplaats voor klusjes en is zich vanaf 2016 gaan specialiseren in de housekeeping service voor busy professionals en expats in Nederland. Housekeeping is nog een aardig nieuw begrip in Nederland en gaat een stap verder dan alleen schoonmaak.

WAAROM HULPJE

Professionals hebben nauwelijks tijd over om na een lange dag werken zelf nog allemaal huishoudelijke taken te doen. Bij Hulpje koop je tijd en gemak zodat je zelf meer tijd over hebt om te doen wat jij wilt. Er wordt steeds meer verwacht van een goede housekeeper en Hulpje speelt daar goed op in door te letten op betrouwbaarheid, continuïteit en kwaliteit.

ONZE MISSIE

Jouw huis op automatische piloot.

Hulpje resides at Crowdyoffce

Brouwersgracht 246

1013 HE Amsterdam

hello@hulpje.nl

KvK : 53215508

ACHTER DE SCHERMEN

Lijkt het je leuk om een keer langs te komen bij Hulpje? Wij delen zelf een ruimte bij Crowdyoffice aan de Brouwersgracht 246 in Amsterdam. Je bent van harte welkom, stuur een mail naar hello@hulpje.nl of bel ons op 020-341 38 14.