FLEXIBEL LIDMAATSCHAP

Bij Hulpje zit je nergens aan vast en kan je jouw wekelijks lidmaatschap makkelijk pauzeren of stopzetten. Betaal makkelijk online, de bonnetjes van extra dienstaanvragen worden altijd voor je bewaard.

Basis
Wekelijks 3 uur
 
Pro
Wekelijks 3 uur
 
Premium
Wekelijks 4 uur
2 dagen per week

Een bezoek op maat?

Een bezoek per maand of hulpje om de week is ook mogelijk. Wij helpen je graag met het samenstellen van een bezoek op maat, jij bepaalt en wij vullen in.

Aanvragen

Veelgestelde vragen

Wie zijn de Hulpjes?
Onze Home Managers zijn zorgvuldig uitgekozen en gescreend voordat ze aan de slag mogen. Zo weet je precies wie je in huis haalt. Naast de vaardigheden kijken we ook naar persoonlijke eigenschappen die passen bij ons concept. Home Managers zijn officieel in dienst bij ons.
Hoevaak komt Hulpje langs?
Hulpje komt 3 uur langs per week bij een Basis en Pro pakket en 4 uur per week verdeeld over 2 dagen bij een Premium pakket. Het is ook een optie om een aangepast lidmaatschap aan te vragen waar we naar je persoonlijke situatie kijken.
Wat is allemaal inbegrepen in het lidmaatschap?
Het lidmaatschap is wekelijks waarbij jouw boodschappen worden gedaan, kamers worden opgeruimd, planten water, pakketjes bezorgd, vuil buiten, extra diensten ingepland en georganiseerd.
Hoe communiceer ik met Hulpje?
Geef wekelijks via mail aan ons op wat voor extra diensten je gedaan wilt hebben voor komende week. Stuur je geen mail, dan doet hulpje de basis diensten die altijd al inbegrepen zijn zoals kamers opgeruimd, bedden verschoond, planten water, vuil en glas buiten, doekje over meubelen en boodschappen gedaan.
Hoe werkt de betaling?
Elke week ontvang je een factuur per mail en kan je veilig online betalen. Ook heb je de optie tot automatische incasso. Wij bewaren altijd de bonnen van boodschappen of extra dienst aanvragen die niet zijn inbegrepen.
Zijn jullie verzekerd?
Wij zijn verzekerd tot €2.5M voor schade. Daarnaast screenen wij alle hulpjes zorgvuldig en is een VOG verplicht.